Organisatie

 

Wat is FoamShield Europe bv?

FoamShield Europe is het centraal Europees hoofdkantoor verantwoordelijk voor de opbouw van een netwerk van landenorganisaties met lokaal gecertificeerde saneringsbedrijven die voldoen aan de hoge kwaliteitsstandaarden van het eerste herkenbare MVO kwaliteits Merk in Europa op het gebied van asbestsanering dat op basis van de FoamShield methoden en producten een innovatieve, veiliger, snellere en goedkopere techniek beschikbaar maakt voor asbestsanering.
Foamshield Europe bv draagt tevens de opbouw van de Nederlandse markt.

 

 

Wat zijn de merkwaarden die FoamShield zo onderscheidend maken?

FoamShield Europe gaat inhoud geven aan de eerste grensoverschrijdende merkorganisatie in Europa en zal daarmee merkherkenbaarheid bieden, betrouwbaarheid en zekerheid voor internationale opdrachtgevers.
Die betrouwbaarheid impliceert dat de organisaties die aangesloten zijn bij het FoamShield netwerk met grootste zorgvuldigheid werken en inhoud geven aan de principes van MVO door hun organisatie en management in toenemende mate in te richten op de bijbehorende uitgangspunten.
FoamShield Europe maakt uitsluitend gebruik van groene producten die geen belasting voor mens en milieu veroorzaken en biologisch afbreekbaar zijn.
Op termijn is FoamShield voornemens haar methoden te laten valideren op CO2 reductie, omdat met toepassing van de FoamShield methoden een significante reductie bereikt wordt t.o.v. traditionele sanering.